آموزش دروس مطالعات علوم اجتماعي

آموزش دروس مطالعات علوم اجتماعي
مطالب مربوط به دروس دوره راهنمايي مانند تاريخ وجغرافيا و اجتماعي و مطالب جالب مانند ديگر همچون مقاله يا تحقيقات دانش آموزي پاور پووينت ها و عكس هاي آموزشي  
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان

 آموزش مطالعات علوم اجتماعي

 و آدرس

 fardanegar.LoxBlog.com

 لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





پيوندهای روزانه

هنگامی که صحبت سن و سال شما می شود، احتمالا در محاسبه ان دچار اشتباه نمی شوید. اما وقتی حساب کردن سن کره زمین مطرح باشد، کار بسیار سخت تر می شود.
پیش از آنکه روش تاریخ گذاری رادیوسنجی به وجود آید، تعیین سن کره زمین تنها در حیطه حدس و گمان قرار می گرفت.
تا همین یک قرن پیش بسیاری عمر آن را تنها چند هزار سال می دانستند و لرد کلوین فیزیکدان در اواخر قرن نوزدهم عمر عمر زمین را ۱۰۰ میلیون سال تخمین زد.
ماری کوری در سال ۱۸۹۸ پدیده رادیواکتیویته را کشف کرد، که در آن اتم های ناپایدار انرژی خود را از دست می دهند، یا به عبارت دیگر با پرتوتابی به شکل ذرات یا امواج الکترومغناطیسی متلاشی می شوند.
ارنست راترفورد فیزیکدان در سال ۱۹۰۴ نشان داد که چگونه پدیده تلاشی اتمی می تواند به عنوان ساعتی برای تاریخ گذاری سنگ های قدیمی به کار رود.
در همان هنگام آرتور هولمز(۱۸۹۰ – ۱۹۶۴) که در حال اخذ درجه زمین شناسی از کالج امپریال علوم در لندن بود، تکنیکی را به وجود آورد که با استفاده از روش سنجش نسبت اورانیوم سرب در سنگ ها، آنها را تاریخ گذاری می کرد.
هولمز با به کار بردن این تکنیک بر روی قدیمی ترین سنگ ها پیشنهاد کرد که عمر کره زمین دست کم ۱.۶ میلیارد سال است.
هولمز در گزارش یافته هایش که در سال ۱۹۱۳ در نشریه Nature منتشر شد، در مورد پذیرش نه چندان مشتاقانه یافته هایش نوشت: "زمین شناسی که تا ده سال پیش ا ز کوتاهی زمان در اختیار برای تحول قشر کره زمین ناراضی بود، اکنون با زمان بسیار طولانی که با آن مواجه است، حتی بیشتر ناراضی است."
عمر کره زمین از آن زمان برای ده ها سال همچنان موضوعی مورد بحث باقی ماند.
از آن هنگام به بعد چندین تجدیدنظر در این برآورد عمر زمین به عمل آمده است. در دهه ۱۹۲۰ عمر کره زمین به ۳ میلیارد سال رسانده شد، که حتی از تخمین های ان موقع از عمر کل جهان یعنی حدود ۱.۸ میلیارد سال هم طولانی تر بود!
بهترین تخمین عمر زمین بر اساس تاریخ گذاری رادیوسنجی قطعات به دست آمده از شهابسنگ آهنی "دره دیابلو" است. دانشمندان بر اساس این قطعات محاسبه کرده اند که فراوانی نسبی عناصری را محاسبه کرده اند که در نتیجه تلاش اورانیوم در طول میلیاردها سال تشکیل شده اند.
بالاخره در دهه ۱۹۶۰ بود که عمر جهان نهایتا مورد تجدیدنظر قرار گرفت و با فاصله زیادی در فراسوی عمر کره زمین قرار گرفت که در آخر به سن واقعی اش یعنی ۴.۵۶ میلیارد سال رسیده بود.
و جهت مزید اطلاع اکنون عقیده بر این است که جهان۱۳.۷ میلیارد سال پیش به وجود آمده است. 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: جغرافيا
برچسب‌ها: علوم اجتماعیسن زمین
[ ] [ 8:23 ] [ فردانگار ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

بنده شجاعي فرد دبير رشته مطالعات علوم اجتماعي هستم.در اينجا شما مطالب جذاب درباره دروس رشته مطالعات علوم اجتماعي خواهيد يافت كه هم براي دانش آموزان و معلمان و ساير افراد علاقه مند مي تواند مفيد و آموزنده باشد.
امکانات وب
میهن بلاگ